Program Maj - Okt

Se tidligere arrangementer »
 

MILONGA v. Paulsens Tangoorkester

11. april 2019 kl. 19.00

Arr.: Tango Ebeltoft
Entré: 75 kr. der betales ved indgangen
(Det er muligt at betale med mobilepay)

Velkommen til en herlig MILONGA i Ebeltoft Kulturhus.

Paulsens Tangoorkester er et tango-danseorkester. Musikerne har alle lang baggrund inden for mange forskellige musikgenrer.

Repertoiret består overvejende af dansevenlige tangoer i traditionelle arrangementer, der lægger sig tæt op ad stilen i de ”store” orkestre fra første halvdel af 1900-tallet, krydret med enkelte nyere tangoer.
Orkesteret lægger vægt på engagement og spilleglæde, at musikken skal være dansevenlig og tilstræber en stemning af ”de gode gamle dage”.

Paulsens Tangoorkester består af syv musikere med baggrund inden for en række forskellige musikgenrer. Vi spiller traditionel tango i arrangementer, der lægger sig tæt op ad stilen i orkestrene fra før verden gik af lave, krydret med enkelte nyere dansable tangoer. Besætningen er også i tråd med den traditionelle og består af en strygergruppe med Christina M. Jensen på violin, Astrid Klingen på violin og bratsch og Olga Goija på bratsch og en rytmegruppe med Nanna H. Christensen på klaver, Johannes Jørgensen på bas og på bandoneon Jürgen Höder og Bo Paulsen, som også er arrangør.

Vi lægger vægt på engagement og spilleglæde, at musikken skal være dansevenlig, og tilstræber en stemning af ”de gode gamle dage”.

Repertoiret omfatter kendte og klassiske gamle tangoer som f.eks.
”Hotel Victoria”, ”Felicia”, ”El Pollo Ricardo” og ”Comme il Faut”.

God danselyst
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur