Program Juni - Nov

Rasmus Nøhr
4. oktober 2019
læs mere »
BAAL
14. november 2019
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

WE LOVE NY MALT - Fredag

1. juli 2016 kl. 10:00

FREDAG: We Love Ny Malt Festival i Ebeltoft

Vi byder indenfor denne fredag i Maltfabrikkens gårdrum til kærlighedsfestival for hele familien, hvor aftenens hovednavn er det fantastiske balkan-orkester THE SEXICAN.

PROGRAM FREDAG:
- Fredag kl. 12:00: OPLEV FABRIKKEN: Guidede ture i Maltfabrikken med Maltfabrikkens Venner.
- Fredag kl. 13:30 – 16:00: ÜBERWERKE: Fysisk velvære, indre kraft og kærlighed til livet. Kineserne siger, at når energien strømmer uhindret gennem kroppen, så oplever man fysisk velvære, indre kraft og kærlighed til livet. Når energien derimod er blokeret, så vil man opleve smerte fysisk og psykisk. Har du smerter, som ikke vil gå væk af sig selv, så er her en mulighed for at prøve, hvad man kan gøre med akupunktur. Det er gratis og virker ofte i løbet af få min.
- Fredag kl. 16:00: MICHAEL HAMILTON: En suveræn sangskriver og entertainer.
5-stjernede koncertanmeldelser fra blandt andre GAFFA og to DMA-nomineringer
vidner om kvaliteten. Michaels optrædener bærer præg af professionalisme og spontanitet. Bevæbnet med en klassisk guitar og en stemme, der fik Jeff Buckleys mor til at invitere ham til at optræde til sin søns mindekoncerter i Chicago i 2002, indtager Hamilton rummet og
det kan gå ud ad alle tangenter.
- Fredag kl. 16:00: OPLEV FABRIKKEN: Guidede ture i Maltfabrikken med Maltfabrikkens Venner.
- Fredag kl. 18:00: RAAHAUGES DRUMS & FOLEY: Forestil dig lyden af gamle tegnefilm, rytmer, trommelyde og sjov … Det er super skægt!
- Fredag kl. 18:00: FOLKEKØKKEN OG FÆLLESPISNING: I Det Grænseløse Køkken er mødet om det gode bord i centrum. Vores slogan er: Elsket er den som sætter sig!
- Fredag kl. 20:00: THE SEXICAN (DK): Det danske undergrunds-, balkan- og World/Rock-fænomen The Sexican har i Europa og især i Mexico opnået kæmpe succes og tour-planen har senest talt nogle af de helt store internationale festivaler som Vive Latino (MX), Mundial (NL), World Village (FI) samt legendariske Sziget Festival (HU). Med andre ord er de voldsomt populære og leverer en live-eksplosion uden sidestykke. The Sexican kan som kultorkester sammenlignes med Gogol Bordello, Tom Waits og Kaizers Orchestra med deres seje blanding af Balkan, Gipsy Punk og Mariachi-musik, som danske Gaffa beskriver det. Herhjemme var de i 2011 nomineret til en DMA for deres debutalbum 'The Summoning'. Bandet har siden lavet opfølgeren 'Conscription' der modtog fornemme anmeldelser i blandt andet Billboard, L.A. Weekly og den mexicanske udgave af Rolling Stone.

KÆRLIGHEDSFESTIVAL PÅ MALTFABRIKKEN
Maltfabrikken handler om at gi' - om at dele ud - om at skabe fremtidens Ebeltoft. Derfor afholder vi en festival der står i kærlighedens tegn. Over tre dage vil Maltfabrikkens gård være fyldt op af livsglæde, mangfoldighed og især kærligheden til den gode smag.
Helt i den kommende Maltfabriks ånd inviterer WE LOVE NY MALT alle til at komme og være med. Og til koncerterne hver aften kl. 20:00 kan man betale lige det, man måtte have lyst til og mulighed for – et smil, et par kroner eller det halve kongerige.
Vi kalder det for 'valgfri entré' og håber på at rigtig mange finder vejen forbi Maltfabrikken.
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur