Program Juli - Dec

Rasmus Nøhr
4. oktober 2019
læs mere »
BAAL
14. november 2019
læs mere »
Se tidligere arrangementer »
 

Musik, mad og milonga med POZO (Argentina)

16. april 2016 kl. 18.00

Entré inkl. tango-workshop, middag, koncert og milonga 150 kr. (medl. 100 kr.)

Forsalg:
Turistkontoret 8634 1400 eller online:

www.billetto.dk/musik-mad-og-milonga-med-pozo-argentina

Folkemusik fra Argentina, kombineres med tangoens dans og selvfølgelig et godt måltid mad (argentinsk gryderet fra SMAG).

Med støtte fra Det Argentinske Kulturministerium præsenteres gruppen POZO, to af Argentinas bedste fortolkere af traditionel argentinsk musik Gabriel Amadeo Videla & Hector Correa, i samarbejde med Kai Stensgaard.

På lørdag den 16. april 2016 er der argentinsk folklore i Ebeltoft Kulturhus med trioen POZO, Gabriel Amadeo Videla og Hector Andres Correa, Argentina og Kai Stensgaard, DK. Idéen til dette triosamarbejde opstod under Kai Stensgaards turne til Argentina i 2004. Det er nu 4. gang POZO turnerer i Danmark og sidste år lavede de mere end 20 koncerter i Argentina. Gabriels og Hectors fantastiske sangstemmer blandet med deres instrumentale færdigheder på guitar, fløjte, slagtøj og marimba og Kai Stensgaards virtuose marimbaspil gør denne duo til en enestående oplevelse. Et udadvendt repertoire med argentinsk, chilensk og boliviansk folklore, traditionel tango og Kai Stensgaards kompositioner inspireret af sydamerikansk musik, giver et varmt og spændende program.

Gabriel Amadeo Videla og Hector Andres Correa fra Argentina er uddannede fra musikkonservatoriet i Buenos Aires. I Argentina er de kendt for deres arbejde med argentinsk folklore gennem sammenslutningen Folklorama, som har til formål at bevare og videreudvikle den argentinske folkloretradition. De har givet mange koncerter i syd og nordamerika og har turneret i bl.a. i Norge, Danmark, Spanien og Japan.

Kai Stensgaard vil under koncerten præsentere sin selvudviklede seks kølle spilleteknik, som har bragt ham rundt i verden til bl.a. Mexico, Argentina, Taiwan, Japan, USA, Puerto Rico og store dele af EU. Han oplevede i 1999 den store ære at blive inviteret til at give koncert ved First International Marimbafestival i Mexico, hvor han også gav masterclass for mexikanske marimbaspillere samt deltog i et dommerpanel, der kårede mexicos bedste marimba solist. I 2014 blev han inviteret til Taiwan for at være solist ved en af verdens største marimba festivaler.

Yderligere oplysninger http://www.kaistensgaard.com/pozo/
 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur