Program Maj - Okt

Se tidligere arrangementer »
 

Nancy Ruth Trio (CAN)

17. september 2011 kl. 20.30

Entré 80 kr. (medl. 50 kr.)

Blodet føles varmere, bevægelserne er flydende, og den dybe lidenskab er gravet op inde fra sjælen. Sådan føles det når Nancy Ruth er på scenen. En udsøgt performer der ikke blot vokaliserer den latinske kultur, men kulturen lyser ud af hendes øjne og i hele hendes udstråling til publikum. Nancy Ruth introducerer den romantiske luksus Jazz Latino worldwide – og med stor succes." - Karl Stöber, Jazz News

I en kraftfuld sceneoptræden serverer Nancy Ruth en velsmagende bryg af latin, flamenco, jazz og pop. Som en musikalsk sigøjner, har Nancy tilbragt sit liv med at synge rundt i verden på jagt efter musikalske møder. Hun har optrådt i Panama, Marokko, Andalusien, Singapore, New York og mange steder i Europa, og tilbragte tillige en måned som udvalgt vokalist på paladset hos Sultanen af Brunei.

Musikken er vævet med historier og mystik fra hendes tidligere hjem i Málaga, og påvirket af den travlhed man finder på de små caféer og pladser i Latinamerika, af ensomheden i den marokkanske Sahara-ørkenen, og af flamencoens siven ud i labyrinten af andalusiske patioer og gader.

Nancy er oprindeligt uddannet musiker med studier i klassisk og jazz, klaver og sang, og fortsatte herefter sine studier på flamenco-guitar i Spanien med Gabriel Cabrera. Nu er Nancy bosat i Vancouver, Canada, hvor hun optræder med sit band Confluencia, og udforsker temaer hvor den oprindelige jazz mødes med den traditionelle hispania. I øjeblikket er Nancy i gang med at indspille et nyt solo album med sange hun har skrevet i Málaga.

Nancy Ruth Trio: www.nancyruth.com

www.youtube.com/watch?v=lOBCUD6D1A4
www.youtube.com/watch?v=vHWiJiWfPuQ&feature=related
www.youtube.com/watch?v=a07odeBnhqI

 
 
 
  MINISTERIET • Ebeltoft kulturhus • Nørre Allé 4 • 8400 Ebeltoft • info@ebeltoftkulturhus.dk • tlf.: 86 34 00 33
 
rundtur